Fotogalleri

FOTOGALLERI

Vi är mycket stolta över våra kök och vi är måna om våra kunder. Vi är mycket noggranna och lämnar aldrig ett kök bakom oss om inte kunden är helt nöjd. Nedan visar vi några av våra kunders kök. Enkla bilder tagna av oss själva, helt utan effekter.

HELRENOVERING AV KÖK

 

Här valde kunden att riva ut sitt gamla opraktiska kök. Detta ersattes med ett nytt fräscht kök som innehåller alla dagens finesser såsom självstängande gångjärn, lådor med dämpning, inbyggnads ugn och mikrovågsugn m.m. Kunden valde att inte ha några väggskåp intill fläkten, vilket göra att det känns väldigt öppet när man står och lagar mat vid spishällen. Innan köket monterades, rivdes det gamla golvet ut för att ersättas av ett nytt i bambu.

NYA KÖKSLUCKOR

 

Här monterade vi nya luckor och moderna lådor på de befintliga stommarna. Dessutom byttes den gamla diskbänken och slitna bänkskivorna ut mot en ny bänkskiva med underlimmad vask, vilket gav ett mer enhetlight intryck. Pricken över i:et i detta kök är ett nytt vitt kakel som gör att köket ser fräscht och helt nytt ut.

NYA KÖKSLUCKOR

 

Detta kök fick en komplettering av några nya stommar för att bl.a. kunna ha en inbyggnadsugn och spishäll. Sedan monterades nya luckor och lådor. Bänkskivan i ek sågades till på längden och bearbetades inför montering av vask och spishäll. Köket färdigställdes med en nytt kakel och fläktkåpa.

NYA KÖKSLUCKOR

 

Här monterade vi nya luckor och fler praktiska moderna lådor på de befintliga stommarna. Den gamla slitna diskbänken byttes ut mot en ny bänkskiva med underlimmad vask. Det gamla mörka kaklet byttes ut mot ett nytt fräscht i vitt. Köket blir som nytt...

NPL Kök & Måleri AB - Telefon: 0768-00 28 40 - E-post: info@nplkok.se